Успех наших ученика на Фестивалу „Миња Субота“

Фестивал „Миња Субота“ први пут се организује ове године и намењен је деци од пет до четрнаест година – вокалним солистима из Србије и дијаспоре. Циљ овог музичког фестивала је очување заоставштине истакнутог аутора за децу Миње Суботе, певањем његових песама. Учесници су слали своје снимке на којима су певали једну композицију из опуса дечјих песама Миње Суботе и једну дечју песму по слободном избору.

Фестивал је груписао учеснике у пет група – од деце предшколског узраста до ученика осмог разреда. У изузетно великој конкуренцији, ученици наше школе заузели су високе позиције на Фестивалу „Миња Субота“. Под менторством наставнице музичке културе Невене Стевановић која је ученике савесно спремала за ово такмичење, наши ученици су освојили следећа места:

Прво место освојила је Софија Ћатић, ученица шестог разреда, која је имала 94 поена од укупно 100.

Друго место заузела су два ученика: Милена Јанковић, ученица осмог разреда, имала је 87 поена; Огњен Ивановић, ученик петог разреда, освојио је 85 поена.

Срдачне честитке упућујемо нашим талентованим ученицима на чији смо успех веома поносни, а похваљујемо предметну наставницу за савестан менторски рад!

https://www.dkcb.rs/prvi-festival-minja-subota-rezultati/