Завидан успех наших ученица на Општинској смотри рецитатора

Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог“ одржана је 12. априла 2021. године у Културном центру „Хаџи Рувим“ у Лајковцу, и то на даљину. Учесници су послали снимке својих рецитација које је оцењивао трочлани жири у следећем саставу: Ангелина Лукић (дипломирана глумица), Никола Симић (дипломирани глумац) и Дарен Миливојевић (дипломирани филолог). Од приспеле 23 пријаве у категорији млађег узраста (ученици од првог до четвртог разреда), из наше школе су се на Окружно такмичење пласирале две ученице (од три послате):

Стефана Милинковић (други разред) освојила је друго место рецитујући „Дрхтаву песму“ Мирослава Антића, под менторством учитељице Биљане Симић Грчић;

Анђела Радивојевић (први разред) освојила је треће место рецитујући песму „Ципеле“ Оливере Чупац, под менторством учитељице Наташе Бајић Миливојевић.

Пласираним ученицама честитамо од срца на постигнутим резултатима и желимо им много среће на наредном нивоу такмичења, а посебно похваљујемо учитељице Наташу Бајић Миливојевић и Биљану Симић Грчић за савестан менторски рад са ученицама!