Бриљантан успех наших ученица на Општинској смотри рецитатора

Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог“ одржана је 29. марта у Културном центру „Хаџи Рувим“ у Лајковцу. У категорији млађег узраста (од првог до четвртог разреда), од укупно 20 такмичара, наше ученице првог циклуса заузеле су три места (од укупно пет) и пласирале се на Окружну смотру која ће се одржати у Мионици.

Анђела Радивојевић (II разред) заслужено је заузела прво место на Општинској смотри у категорији млађег узраста. Она је рецитовала „Песму о Љубици“. Анђелин ментор је учитељица Наташа Бајић Миливојевић.

Анастасија Милинковић (I разред) заузела је четврто место у истој категорији, рецитујући песму „Као мама“. Анастасијин ментор је учитељица Миланка Лукић.

Јована Ташић (II разред) заузела је пето место са песмом „Где се двоје свађају, трећи користи“, такође под менторством учитељице Наташе Бајић Миливојевић.

Победнике је изабрао жири у следећем саставу: Ангелина Лукић – дипломирана глумица, Дарен Миливојевић – професор српског језика и књижевности, и Драгана Маринковић – професор српског језика и књижевности.

Захваљујући својим менторкама, наше ученице су биле добро припремљене и увежбане, стога су бриљирале на Општинској смотри рецитатора.

Анђели, Анастасији и Јовани упућујемо честитке и желимо им пуно среће на наредном нивоу такмичења, а њихове менторке Наташу Бајић Миливојевић и Миланку Лукић похваљујемо за предан рад са ученицама!